Dom > Novice > Vsebine
FPC eno stran odbora uvod
Sep 29, 2017

FPC posamezen tabla stran je v najbolj osnovne PCB, deli v eni, žico je osredotočena na drugi strani. Ker žice se pojavijo samo na eni strani, imenujemo tovrstnih PCB, ki se imenuje enotnega strani odbora. Ker obstaja veliko stroge omejitve na oblikovanje enotnega strani Odbora odbor (ker samo eni, ožičenje ne morejo prečkati in mora biti pot), tako da le zgodnje vezje rabiti tak svet;

FPC posamezen tabla strani napeljave v omrežje, tiskanje (sitotisk) - osnova, torej bakrene površine natisnjena na odpornost povzročitelja, po jedkanje in nato anti-varjenje označite na oznake, in končno izsekavanje, obdelava konča delov vodnik luknjo in obliko. Poleg tega, majhno število različnih proizvodnjo izdelkov, uporabo photoresist vzorec fotografije.

FPC kratek obrazec prilagodljiv vezja, je zelo zanesljiv, odličen fleksibilnim tiskanim vezjem odbor, večinoma uporablja v elektronski industriji, potem to pogosto uporablja prilagodljivo vezja funkcije? Naslednji Xiaobian povzel štiri točke, kot sledi:

Prvi celovečerni: skupščina čas je zelo kratek, vse vrstice v vezje konfigurirani za dokončanje, odpravi potrebo po odvečnih kabelsko povezavo delo.

Druga možnost: fpc obseg je manjši od trdo krovu, tako da lahko učinkovito zmanjša volumen izdelka. Povečati udobje izvajanja.

Tretja značilnost: teža lažji od trdo krovu, tokrat lahko zmanjšanje teže končnega izdelka.

Četrta značilnost: debelina je tanjša od trdo krovu, ki lahko izboljša mehkobo, tem okrepi prostor v omejen prostor za montažo.