Dom > Novice > Vsebine
Film smole in materiali, oblikovani za raztegljive elektronika
Jul 25, 2017

Panasonic je razvil mehko, prilagodljiva in raztegljiva polimera smolo film z uporabo svojih lastniških stretchable smole technology.he družba bo tudi pregledno elektrodo materiala in prevodno pasto Poleg tega izolirnega Film.

Ta izolacijskega materiala, film je trdil, da se raztezajo do 2,5-krat njegove prvotne dolžine in nato vrne v prvotno obliko, funkcijo, ki je dejal, da je težko najti v običajnih gibkih vrst materiala. Prilagaja želeno vedenje folding in različne oblike površin, zmanjšanje obstoječe oblikovanje omejitev. Na primer, je dejal, da omogočajo gradnjo mehke in raztegljive elektronskih naprav, ki so prilagodljivi, v različnih oblikah.

Uporabo stretchable smolo kot osnovnega materiala, Panasonic je razvil material preglednih elektrodo in prevodno pasto, ki ostane prevodna, tudi po ponovi ciklov odsek in postaviti v prejšnje stanje. Material preglednih elektrodo sestavljajo tanko prevodno plastjo ogljikove nanocevke, ki so nastala na osnovni material stretchable smole. Prevodno pasto je produciral združuje stretchable smolo, ki se uporablja kot vezivo, s srebrno polnilom.

Novo razviti material je zahtevnik v obstati napotitev v številne aplikacije, iz nosljivi naprave s senzorji,

prikaže in roboti.