Dom > Novice > Vsebine
Zakaj večina nadzorne plošče za majhne naprave uporablja eno stransko ploščo?
Sep 29, 2017

Verjamem, da tudi vemo, da je nadzorna plošča za majhne naprave ena od ključnih sestavnih delov različnih gospodinjskih aparatov, večina specifičnih programskih funkcij se mora zanašati na to komponento, kot je npr. Začetek telefonskih oddaljenih nadzornih naprav, odklop in spremljanje realnega delo gospodinjskih aparatov itd., vendar je veliko prijateljev ugotovilo, da večina manjših nadzornih plošč za gospodinjske aparate uporablja dvostransko ploščo, ne pa dvostransko, zakaj? Naslednje Bo Ying posebno tehnično osebje za vsakogar, da analizira:

Nadzorna plošča za male naprave

Da bi vsem omogočili boljše razumevanje razlike med njimi, smo spoznali, kaj je enostranska plošča in dvojni panel:

1, ena stranska plošča: najosnovnejša PCB, deli na eni strani zgoščeni, žica je koncentrirana na drugi strani; ker se žica pojavlja samo na eni strani, zato pokličemo to ploščo, imenovano PCB z eno stransko ploščo. Ker je na konstrukcijski liniji veliko strogih omejitev, toda le ena stran, tako da se ožičenje ne more prečkati in mora biti samo po poti.

2, dvostranski: preprosta točka, ki je obojestransko črta, obe strani linije, ker dvostransko območje, kot je dvoplastna plošča, in ožičenje se lahko razporedi (lahko je okoli druge strani), tako da bolj primeren je v bolj zapletenem kot enostranskem vezju.

Torej mnogi proizvajalci nadzorne plošče malih naprav večinoma uporabljajo eno stransko ploščo, bi raje dodali veliko skakačev, nimajo dvojne plošče; ker so stroški skakalnikov nizki, in plošča z eno stransko ploščo je ponavadi veliko cenejša, v množični proizvodnji. Okoliščine so stroški bolj očitni. Torej proizvajalci, pokrajina je tudi strošek za konec stroškov.